Service & Onderhoud - Serco Dakspecialisten
16506
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16506,page-child,parent-pageid-14988,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

SERVICE EN ONDERHOUD

Preventief onderhoud en service verlengt de levensduur van uw dak. Bovendien vermindert dit het risico op daklekkage. Daklekkage is vaak het eerste signaal van een structureel probleem aan het dak van uw pand.

Gemak en zekerheid

Steeds meer bedrijven en gebouwenbeheerders besluiten dat dakonderhoud een structureel deel is van het beheersbudget van hun gebouwen. Uw professionele partner hierin is Serco Dakspecialisten. U sluit met ons een aantrekkelijk service- en onderhoudscontract af. Op basis hiervan reinigen en inspecteren wij het dak en nemen wij klein reparatiewerk direct mee. Jaarlijks (preventief) onderhoud verlengt de levensduur van het dak. Ook vermindert dit het risico op daklekkage. Met een service- en onderhoudscontract houdt u het dak van uw pand in topconditie.

24-uursservice

Door onze 24-uurs service dienst zijn onze ervaren monteurs snel ter plekke. Waar mogelijk repareren wij de lekkage direct. Ook onderzoeken wij het onderliggende probleem. Hiervan ontvangt u van ons een analyse met mogelijke verbeterpunten. Is een vervolgactie nodig?  Dan overleggen wij direct met u.

Onderhoudsanalyse

De inhoud van het contract en kosten voor het contract hangen af van de staat waarin de daken zich bevinden. Met een nauwkeurige inventarisatie stellen wij de huidige status van het dak vast en inventariseren wij welk onderhoud en bijbehorende termijnen nodig zijn. In de onderhoudsanalyse beschrijven wij de bestaande status en de resterende levensduur van het dak. Bovendien geven wij een  gespecificeerd meerjarenplan voor inspectie en onderhoud van het dak, gecombineerd met een overzicht van de jaarlijkse investering. Zodat u weet waar u aan toe bent

Afspraak is afspraak

Serco Dakspecialisten realiseert uw projecten snel, secuur en solide. Korte lijnen en duidelijk overleg garanderen dat wij elk project uitvoeren volgens de met u gemaakte afspraken. Onze dakprofessionals staan klaar om uw probleem op te lossen!

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie