Certificering - Serco Dakspecialisten
16500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16500,page-child,parent-pageid-16658,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Certificering

Serco Dakspecialisten is een VCA gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat wij werken met een beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De regels betreffen zowel de veiligheid van onze eigen medewerkers als het voorkomen van brand en schade aan materiaal en milieu.

 

Wij zijn in het bezit van het bijbehorende KOMO-procescertificaat. Dit houdt in dat wij werken volgens de de nationale beoordelingsrichtlijn BRL 4702. Dakwerkzaamheden worden dan procesmatig en volgens alle geldende eisen uitgevoerd.

 

Al onze medewerkers hebben een BHV cursus gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold m.b.t. veilig en gezond werken op het dak.

 

Serco Dakspecialisten is tevens lid van VEBIDAK, de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Vedibak is de belangenbehartiger van alle dakdekkersbedrijven en heeft eveneens de nodige kennis in huis als het om technische vraagstukken gaat.

 

Bovendien zijn wij erkend Wédéflex Established Dealer. Dit betekend Serco een  dakdekkersbedrijf is, dat op de hoogte is van de voorschriften voor de juiste verwerking en toepassing van de Wédéflex dakbedekkingsmaterialen en haar werkzaamheden met inachtneming van deze voorschriften uitvoert.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie