Roof 2 Roof - Serco Dakspecialisten
16520
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16520,page-child,parent-pageid-16514,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Roof 2 Roof

Door onze samenwerking met Roof2Roof geven wij invulling aan één van de kernwaarden van Serco Dakspecialisten: maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Recycling bitumen

Roof2Roof organiseert en faciliteert de recycling van bitumen daken tot op het hoogste duurzaamheidsniveau. Oude dakbedekking wordt volledig gerecycled tot een volwaardige grondstof voor nieuwe dakbedekking, met behoud van alle goede eigenschappen. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of slopen.

Voordelen Roof2Roof

Serco Dakspecialisten heeft Roof2Roof oplossingen. Door het aanbrengen van uw nieuwe dak volgens de Roof2Roof-richtlijnen bespaart u direct tijd en geld, vermindert u doortrapschade tijdens het gebruik, bespaart u op uw energierekening en bespaart u op uw afvalinkomsten in de toekomst. Roof2Roof biedt dus vele voordelen voor nu en in de toekomst.

 

Het recyclen van dakbedekking levert direct milieuvoordeel op;
• Oude dakmaterialen worden niet meer verbrand;
• Minder nieuwe grondstoffen(aardolie) nodig;
• Lager energieverbruik bij de productie van nieuwe dakrollen;
• Aanzienlijke CO2-reductie.

 

Door de nieuwe technologie en de integrale ketensamenwerking is de Roof2Roof-methode uniek in de wereld. Serco Dakspecialisten is gecertificeerd Roof2Roof-specialist.

Roof2Roof

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie