Valbeveiliging - Serco Dakspecialisten
16502
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16502,page-child,parent-pageid-14988,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Valbeveiliging

Met onze professionele aanpak op het gebied van klim- en valbeveiliging minimaliseren wij de risico’s die verbonden zijn aan het werken op hoogte. Bovendien nemen wij (gebouw)eigenaren alle zorg voor een veilige werkplek uit handen.

Het werk op het dak, ook in de beheersfase, valt onder de Arbowet. In elk project bieden wij onze medewerkers een veilige werkplek met de juiste klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Dit kan bijvoorbeeld met een permanent leuningwerk langs de dakrand. Is dit niet mogelijk of zijn de werkzaamheden incidenteel? Zoals enkele malen per jaar dan volstaat een individueel valbeveiligingssysteem met veiligheidsgordels en lijn- of railsysteem.

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Serco Dakspecialisten werkt conform de in de Arbowet gestelde veiligheidseisen en biedt ook u een volledig pakket aan valbeveiligingsmiddelen. Op basis van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI & E) bepalen wij voor u wat noodzakelijk is om de veiligheid te borgen.

In elk project bieden wij onze medewerkers een veilige werkplek met de juiste klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Hierbij kan geacht worden aan:

  • Collectieve valbeveiliging zoals dakrandbeveiliging, (permanent) leuningwerk en borstweringen.
  • Valbeveiliging zoals ankerpunten en kabelsystemen waaraan een persoon zich kan zekeren.
  • Klimvoorzieningen om een hoger gelegen werkplek te bereiken
  • Markeringen van de veilige zone op 4 meter van de dakrand.
  • Looppadden die de veilige looproute op het dak aangeven en de dakbedekking beschermen;
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals harnassen, vallijnen en dergelijke helmen.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie