Expertise | Serco dakspecialisten
16514
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16514,page-parent,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Expertise

Een circulair dak: Duurzaamheid is een combinatie van milieuvriendelijkheid en levensduur. Het is daarom van belang om bij dakmaterialen niet alleen te kijken naar de recyclebaarheid van het product, maar ook naar de duur voordat het product als afval van het gebouw gehaald gaat worden. Serco Dakspecialisten gebruikt technische innovaties, milieuvriendelijke dakbedekking en milieuontlastende methoden voor toepassing, reparatie en onderhoud.

Een groendak is een dak dat hoofdzakelijk bedekt is met levende planten, zoals grassen, mossen, vetplanten, kruiden en andere vormen van sedum planten.

 

Serco Dakspecialisten kan voor u een groendak aanleggen en verzorgen. Hiervoor werken wij samen met specialisten op het gebied van vegetatie en begroeiing. De gedeelde kennis borgt een kwalitatief hoogwaardig product, wat levend, duurzaam en bovendien onderhoudsvrij is.

Door onze samenwerking met Roof2Roof geven wij invulling aan één van de kernwaarden van Serco Dakspecialisten: maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Roof2Roof organiseert en faciliteert de recycling van bitumen daken tot op het hoogste duurzaamheidsniveau. Oude dakbedekking wordt volledig gerecycled tot een volwaardige grondstof voor nieuwe dakbedekking, met behoud van alle goede eigenschappen. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of slopen.

Een wit dak reflecteert zonlicht. Het dak blijft hierdoor kouder en de hoeveelheid zonnewarmte die naar het gebouw wordt getransporteerd is lager. Hierdoor blijft het gebouw koeler en varieert de temperatuur minder. Een wit dak is vooral zinvol in gebouwen met een groter energieverbruik voor koeling dan voor verwarming. Gebouwkoeling kan hierdoor voorkomen of verminderd worden.

Circulair dak

Een circulair dak: Duurzaamheid is een combinatie van milieuvriendelijkheid en levensduur. Het is daarom van belang om bij dakmaterialen niet alleen te kijken naar de recyclebaarheid van het product, maar ook naar de duur voordat het product als afval van het gebouw gehaald gaat worden. Serco Dakspecialisten gebruikt technische innovaties, milieuvriendelijke dakbedekking en milieuontlastende methoden voor toepassing, reparatie en onderhoud. Meer informatie…

Groen dak

Een groendak is een dak dat hoofdzakelijk bedekt is met levende planten, zoals grassen, mossen, vetplanten, kruiden en andere vormen van sedum planten.

 

Serco Dakspecialisten kan voor u een groendak aanleggen en verzorgen. Hiervoor werken wij samen met specialisten op het gebied van vegetatie en begroeiing. De gedeelde kennis borgt een kwalitatief hoogwaardig product, wat levend, duurzaam en bovendien onderhoudsvrij is. Meer informatie…

Roof 2 Roof

Door onze samenwerking met Roof2Roof geven wij invulling aan één van de kernwaarden van Serco Dakspecialisten: maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Roof2Roof organiseert en faciliteert de recycling van bitumen daken tot op het hoogste duurzaamheidsniveau. Oude dakbedekking wordt volledig gerecycled tot een volwaardige grondstof voor nieuwe dakbedekking, met behoud van alle goede eigenschappen. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of slopen. Meer informatie…

Witte daken

Een wit dak reflecteert zonlicht. Het dak blijft hierdoor kouder en de hoeveelheid zonnewarmte die naar het gebouw wordt getransporteerd is lager. Hierdoor blijft het gebouw koeler en varieert de temperatuur minder. Een wit dak is vooral zinvol in gebouwen met een groter energieverbruik voor koeling dan voor verwarming. Gebouwkoeling kan hierdoor voorkomen of verminderd worden. Meer informatie…

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie