Dakisolatie - Serco Dakspecialisten
16508
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16508,page-child,parent-pageid-14988,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Dak isolatie: verlaag uw energiekosten

Verduurzaming en dakisolatie verhogen de levensduur van uw (zakelijke) pand. Een verbeterde isolatiewaarde van uw pand door dakisolatie levert naast extra werkcomfort onder meer een verlaging van uw energielasten op. Om deze reden bekijken wij tijdens dakreparatiewerkzaamheden welke mogelijkheden u heeft om uw (bedrijfs)pand ook te voorzien van dakisolatie.

Dakisolatie

Serco Dakspecialisten levert en monteert dakisolatie. Door ons brede assortiment isolatieplaten kunnen wij elke gewenste soort aanbieden. Ook verbeteren wij door middel van afschotisolatie de waterloop op het dak. Samen met u bepalen wij of en zo ja welke bouwkundige aanpassingen benodigd zijn om dakisolatie te realiseren. Is een ophoging van de dakranden nodig? Dan zullen wij u hierover vakkundig adviseren.

Subsidiemogelijkheden dakisolatie

Wilt u op uw (zakelijke) pand dakisolatie toepassen? Wij informeren u graag over de verschillende subsidiemogelijkheden. Door gebruik te maken van subsidiemogelijkheden voor dakisolatie verdient een aanzienlijk deel van de investering terug..

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie