Over Serco - Serco Dakspecialisten
16658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16658,page-parent,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Over Serco

Waar iemand ook werkt of woont: een veilig dak boven je hoofd beschermt 24/7 tegen elke weersinvloed die wij in Nederland kennen. Van regen tot hagel. Van sneeuw tot wind. Laat dit maar over aan Serco Dakspecialisten.

Vakbekwaam, vriendelijk en voortvarend

Serco Dakspecialisten werkt met haar vakkennis, jarenlange ervaring en vriendelijke vakmensen ‘boven op jouw wereld’ met eersteklas daken. Van nieuwbouw en vervanging tot en met reparatie en renovatie. Wij adviseren en voeren uit, onder één dak. Zo milieubewust mogelijk, als het gaat om materiaalkeuzes, montage en onderhoud. Daarom: Serco Dakspecialisten, boven op jouw wereld.

Onderhoudsabonnementen

Heeft u problemen op het dak? Of wilt u juist nu al toekomstige dakproblemen voor zijn? Met onze dakdiensten lost u het op, precies zoals ons actieve motto ‘boven op jouw wereld´ garandeert. Zoals met onze onderhoudsabonnementen. Overzichtelijk en praktisch voor woningcorporaties, zorginstellingen, VvE’s, aannemers en het bedrijfsleven, maar ook voor particulieren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie