Dakrenovatie - Serco Dakspecialisten
16510
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16510,page-child,parent-pageid-14988,bridge-core-3.1.3,cookies-not-set,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Dakrenovatie

Serco Dakspecialisten is specialist op het gebied van advies en realisatie van dakrenovatie. Daarbij realiseert zij ook de bouwkundige werkzaamheden. De opbouw van bestaande daken of conditie van de bedekking kan reden zijn voor een complete dakrenovatie. Dit betekent het slopen van het bestaande pakket, het opnieuw opbouwen hiervan en uiteraard het bepalen en aanbrengen van dakisolatie.

Dakrenovatie

Tijdens de dakrenovatie moet het dak uiteraard waterdicht zijn én blijven. Serco Dakspecialisten beschikt over vakkundige medewerkers die in overleg met u de klus klaren.  In overleg met u realiseren wij op basis van ons advies en bouwkundige werkzaamheden een perfect resultaat: een gerenoveerd dak dat weer jaren meekan!

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie